Wie zijn wij en waar staan wij voor?

 

Profiel

Botden Schilderwerken werkt zelfstandig alsmede met een team van vakkundige ZZP-ers. Als spil in het web heeft onze jaren lange ervaring in de sector ervoor gezorgd dat wij de beste vaklui voor de juiste klus kunnen inzetten met behoud van kwaliteit, specialisme en met name de kosten. Iedere opdracht wordt uitgevoerd aan de hand van de laatst technische en milieukundige eisen, zodat u zeker kunt zijn van goed opgeleide specialisten die de expertise bevatten die aan uw wensen voldoet.

 

Veiligheid

Veiligheid heeft binnen ons bedrijf een hoog aanzien. Dit houd niet alleen in dat wij op een veilige en verantwoorde manier kunnen werken, maar ook dat u er zeker van kan zijn dat de werkplek uw eigen veiligheid niet in het geding raakt. Bedrijfstechnisch gezien betekend dit dat wij over een VCA certificering beschikken.

 

Milieu

Al het schilder- en bouwafval wat er vrijkomt bij het uitvoeren van uw opdracht wordt door ons verantwoord verwerkt. Wij streven ernaar om een zo klein mogelijke milieubelasting te veroorzaken wat de maatschappij in zijn geheel weer ten goede komt.

 

Tevredenheid

Vanuit het eerste vrijblijvende oriënterende gesprek inventariseren wij uw wensen en brengen die in kaart. Hierbij wordt ook in ogenschouw genomen de bouwtechnische staat van de te schilderen objecten. In combinatie met uw budget wordt er gekeken in hoeverre wij de opdracht al dan niet onder bepaalde voorwaarden kunnen uitvoeren.

In het zeldzame geval dat er bouwkundig iets mis zou zijn, beschikken wij over de juiste kanalen om een onafhankelijk expertise rapport op te laten stellen. Een externe inspecteur zal het object onderzoeken en zijn bevindingen in drievoud rapporteren.

Tevredenheid houd ook in dat wij na iedere opdracht samen met u een inspectie ronde lopen. Is alles naar wens uitgevoerd? Pas als u tevreden bent beschouwen wij de opdracht als succesvol afgewerkt!

Bedrijfsinformatie

Botden Schilderwerk Sambeek
Mgr. van Enckevoirtstraat 1
5836 BM Sambeek

 

T: 0485-576773
M: 06-13492884
E: Contactformulier

 

KvK Nr: 17180004
BTW Nr: NL0523.91.668.B01
Bank Nr: 1120.16.162

(Locale) Partners