Foto's van diensten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een greep uit het gamma van diensten.

 

Schilderwerk

Geen enkele schilderklus is voor Botden Schilderwerken te gek. Van schutting tot gevel naar deurkozijn of van plafond naar muur tot deur, het bloed kruipt waar het niet gaan kan en elk te schilderen object wordt door ons professioneel aangepakt. Bedrijfspanden, industrie of particulier, Botden Schilderwerken draait er zijn hand niet voor om.

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt wordt er geen onderscheid gemaakt in het gebruik van materialen en producten. Om onze kwaliteitsgarantie te kunnen garanderen wordt er uitsluitend gewerkt met professionele materialen en producten die binnen de sector hoog staan aangeschreven. Door deze toewijding consequent toe te passen wordt het beoogde optimale resultaat behaald.

Indien wij voor het klaren van de klus een steiger nodig hebben, kunnen wij u een dakgoot reiniging aanbieden. De materialen staan toch al opgesteld zodat u op het inhuren van een externe vakman flink kunt besparen.

 

Glasvezel behang

Sinds medio 2005 is glasvezelbehang een trend en niet zonder reden. Glasvezelbehang bied namelijk een aantal positieve kenmerken die de populariteit ervan goed kunnen verklaren. Hieronder zullen we deze kwaliteiten eens nader toelichten.

Glasvezelbehang is een behangsoort dat oersterk is. Dit komt, zoals de naam al zegt, door de glasvezel die in het behang is verweven. De oorspronkelijke toepassing voor dit type behang was voor (oude) huizen met muren die lichte scheuren vertoonde. Het behang is zo sterk dat eventueel verder scheuren of nieuwe scheuren niet zichtbaar worden. Dit in tegenstelling tot het opnieuw aansmeren van de wanden waarbij doorscheuren of nieuwe scheuren direct weer zichtbaar zijn. Kostentechnisch gezien is het ook nog eens voordeliger per M2 en een bijkomstig voordeel is ook nog eens dat het glasvezelbehang in diverse motieven leverbaar is en dat het behang zich uitstekend leent om overschilderd te worden in iedere gewenste kleur.

Alle bovengenoemde kwaliteiten van glasvezelbehang hebben ook hun uitwerking gehad in de huidige toepassing in reguliere woningen van dit materiaal. Uit preventief oogpunt (scheuren) en de toepassingskwaliteiten (overschilder baar, motieven) wordt er steeds vaker voor dit type muuraankleding gekozen.

 

Plinten en Glaslatten

Het aanbrengen van plinten in verstekhoeken behoort ook tot de vakmanschap kwaliteiten die Botden Schilderwerken in huis heeft. Ongeacht de materiaalkeuze kunnen wij iedere vloer naar wens aankleden met deze smalle sierstrook.

* TIP *
Wist u dat er plinten zijn met kabelgootjes verwerkt in de achterkant?
Op die manier kunt u alle kabels in huis netjes wegwerken, wat een opgeruimde uitstraling geeft.
Laat u door ons informeren wat er mogelijk is.

Is (plastisch) herstel van uw deur of kozijn glaslatten niet meer mogelijk? Wij verzorgen de volledige vervanging met onze in huis expertise. Tijdens ons vrijblijvende inventarisatie rondje voeren wij alvast een keuring uit op de staat van de latten, zo komt u achteraf niet voor vervelende verassingen te staan mochten deze niet meer voldoen.

 

(Klein) Timmerwerk

Het aanbrengen of herstellen van schrootjes, deuren en kozijnen afschaven/stellen, kortom; alle klusjes die het kleine timmerambacht omvat is ons ook meester en worden uitgevoerd door een afgestudeerde houtbewerker.

Ook kunnen wij uw woning (of deel ervan) voorzien van het “politie keurmerk veilig wonen” (PKVW). Al het hang en sluitwerk op uw bestaande ramen en deuren wordt door ons vakkundig verwijderd en vervangen door PKVW gecertificeerde sloten. Een woning die voldoet aan de eisen van het PKVW is tot twee maal minder vatbaar voor inbraken gepleegd door gelegenheidsinbrekers.

Voor meer informatie over het PKVW bezoekt u de preventie website: http://www.politiekeurmerk.nl

 

Nieuwbouw

De koop is rond en u bent eigenaar geworden van een nieuw aangekochte casco woning, wat nu?

Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw nieuw aangekochte casco woning volledig opleveren naar uw wensen. Juist nu, want een onbewoonde en lege woning bied allerlei mogelijkheden waarbij u uw creativiteit op los kunt laten. Wij kunnen u daarbij ondersteunen met kleuradvies door middel van kleurwaaiers en een mix maken van het rijk gevulde portfolio dat tot onze beschikking staat.

Door onze veelzijdige connecties kunnen wij u een compleet pakket aanbieden tegen zeer stek concurrerende prijzen. Door de bankschroef genomen geld dat hoe meer u aan ons uitbesteed wij efficiënter kunnen werken en u daardoor meer korting kunnen aanbieden.

 

(Klik) Laminaat & Parket

U wilt (een deel van) uw woning voorzien van kliklaminaat, ook deze klus kunt u in vertrouwde handen afstaan. Al dan niet met ondervloer en/of isolatie zijn wij instaat binnen 1 etmaal een gemiddelde woning te voorzien van een nieuwe vloer.

Heeft u liever normaal laminaat of zelfs een parket vloer? Deze werkzaamheden nemen iets meer tijd in beslag maar vallen zeker binnen de mogelijkheden die Botden schilderwerken herbergt en graag voor u uit wil voeren. Maak vrijblijvend een afspraak om en achter te komen hoe voordelig wij uw nieuwe vloer kunnen leggen.

De voordelen van laminaat zijn: sterk, slijtvast, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken en kleurrecht. Het onderhouden van een laminaatvloer is zeer eenvoudig, enkel regelmatig stofzuigen en dweilen is ruim voldoende.

De voordelen van parket zijn: idem aan laminaat maar met de extra eigenschappen dat deze vloer geluid isolerend en warmte isolerend is. Een parketvloer is nagenoeg onverslijtbaar mits deze goed wordt onderhouden. Parket is de meest natuurgetrouwe vloeraankleding verkrijgbaar.

 

Spuitwerk muren en plafonds

Naast het traditioneel vakkundig schilderen beschikt Botden Schilderwerken ook over de nieuwste innovaties op het schildersvakgebied. Door gebruik te maken van onze spuitmachine kunnen wij uw muren en plafons egaal glad en nauwkeurig voorzien van een nieuwe verflaag in iedere gewenste (RAL) kleur.

Deze techniek is enkel toepasbaar bij woningen die (bijna) leeg zijn en enige omvang hebben. Een oppervlak groter dan 175m2 maakt het overwegen naar spuiten al waard. Naast een gladdere afwerking zorgt deze techniek voor een sneller resultaat en dit voelt u weer in de portemonnee doordat u kosten bespaard.

 

Advies

Uw wens is onze zorg, daarom ontvangt u altijd een vrijblijvend eerste gesprek op locatie waar u uw wensen kenbaar maakt en wij samen alle punten doornemen die op uw klus van toepassing zijn. Wij kunnen u dan adviseren over diverse kleuren, materialen, producten en mogelijkheden. Uiteindelijk zult u aan de hand van dit gesprek een vrijblijvende prijsopgave ontvangen.

Bedrijfsinformatie

Botden Schilderwerk Sambeek
Mgr. van Enckevoirtstraat 1
5836 BM Sambeek

 

T: 0485-576773
M: 06-13492884
E: Contactformulier

 

KvK Nr: 17180004
BTW Nr: NL0523.91.668.B01
Bank Nr: 1120.16.162

(Locale) Partners