Het voordeel van Botden Schilderwerken.

 

6% BTW Regeling

Woningen in particulier bezit en ouder dan 2 jaar komen (tijdelijk) in aanmerking voor het lage BTW tarief van 6% op arbeidsloon. U hoeft hier helemaal niks voor te doen, wij verzorgen voor u de gehele administratieve afhandeling. De enige zorg die u nog heeft is het bedenken van een doel waar u de besparing aan uit kunt gaan geven :).

 

Wintervoordeel

Zodra de vogels het land verlaten en de temperaturen dalen schakelen wij over op onze biologische wintertijd. Concreet gezien loopt deze periode van 1 oktober t/m 31 maart en worden er niet tot nauwelijks buitenschilderwerken uitgevoerd, mede door de onverantwoorde verraderlijke weersomstandigheden.

Deze periode bied u het uitgelezen moment om uw binnen schilderwerken uit te laten voeren tegen een extra aantrekkelijke korting. Alleen tijdens de winterperiode ontvangt u standaard 10% korting op arbeidsloon voor binnen werkzaamheden. Dit wintervoordeel geld zowel voor particulieren als zakelijke klanten, maar wees er snel bij want volgeboekt is pech hebben.

 

Facebook Acties

Uniek bij Botden schilderwerken zijn de Facebook acties. Social media is heden ten dagen niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij en ook wij hebben deze evolutie met open armen ontvangen. Met onze speciale Facebook pagina kunt u ons volgen, geven wij inzicht, delen wij informatie en betrekken u zo bij ons mooie bedrijf.

Geregeld zullen wij uitsluitend onder onze Facebook fans ludieke acties organiseren waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De invulling, prijzen en voorwaarden kunnen per keer verschillen, maar deze zullen altijd helder en concreet kenbaar gemaakt worden bij de actie. Mis dit dus niet en ga direct naar onze Facebook pagina en volg ons om altijd op de hoogte gehouden te worden.

Bedrijfsinformatie

Botden Schilderwerk Sambeek
Mgr. van Enckevoirtstraat 1
5836 BM Sambeek

 

T: 0485-576773
M: 06-13492884
E: Contactformulier

 

KvK Nr: 17180004
BTW Nr: NL0523.91.668.B01
Bank Nr: 1120.16.162

(Locale) Partners